Minőségi anyagok kiválasztására törekszünk és hosszútávon gondolkodunk. A megépített kert ápolásában is segítünk az évek során, hogy a lehető legkevesebb munkával könnyen fenntartható legyen és maradjon kertje. Kertészkedünk egész évben, még télen is, ha a hőmérséklet nem süllyed tartósan 0 fok alá.

Bízza ránk kertjét és valóra váltjuk elképzeléseit, álmait. Ötleteket adunk hozzá, megmutatjuk hogyan nézhetne ki az új kertje. Látványtervet készítünk, bármilyen kívánságát megpróbáljuk megvalósítani


2010. július 18., vasárnap

ForróságMediterrán kertről beszélünk, persze jellegében csak, hiszen Magyarországon vagyunk. Helyes kertápolással szépen rendben tarthatjuk egzotikus kertünket. Helyes öntözéssel, növényvédelemmel, metszéssel és tápanyag-utánpótlással. Ezekre a főbb dolgokra odafigyelünk a meleg meg sem kottyan kertünknek, sőt jót is tesz neki ezután a sok csapadék után, végre kicsit helyrerázódnak a dolgok. Mediterrán kertépítést vállalunk ilyen időben is, mert ha betartjuk a szakmai dolgokat, akkor nem csak télen, hanem ilyenkor is ültethetünk, füvesíthetünk, terep-rendezhetünk és egy sok kertépítési munka is elvégezhető, egészen a teljes befejezésig.
Kellemes nyári időt kívánunk Mindenkinek! 06 30 530 62 52 Spiegel Ákos

Nincsenek megjegyzések: